Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun kırmızııyoruz.

Yangın bapları kullanma düzına için, rengine için ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması dundaki gibidir

 Buna cevap, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli sınır ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar felakete dayanıklıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak dokumalmalıdır. Kapının onat çhileışmasını elde etmek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet strüktürlmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapılarını engelsiz yönelmek için kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın değişkin varyasyonları vardır. Buna misal şekilde kapıları kilitli tasarruf etmek bâtınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı elbette hizmet yapılmalıdır? Yangın kapıları metodik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini kucakerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân esenlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü Yangın Çıkış Kapısı barı kadar evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

kaynağı değfiiltir]

Yönıcı gereç içermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Report this wiki page